Álomesküvő külföldön

Esküvő Grenadán (hivatalos)

Szükséges dokumentumok:

  • regisztrációs lap
  • az útlevélnek a hazautazástól számított 6 hónapig még érvényesnek kell lennie, valamint az első 2 oldalnak üresnek kell lennie
  • hivatalos igazolás a családi állapotról hiteles angol fordítással
  • elváltak esetén válási anyakönyvi kivonat, özvegyek esetén halotti bizonyítvány hiteles fordítása, örökbefogadottak esetén az örökbefogadás igazolásának hiteles fordítása, névváltoztatás esetén névváltoztatást igazoló okirat hiteles fordítása
  • későbbi névváltozás esetén a névváltozás igazolása

Valamennyi dokumentumot legkésőbb 12 héttel indulás előtt ki kell küldeni a szállodának és azok eredeti példányát a helyszínen bemutatni.

Minden szükséges iratot hiteles fordításban (angol nyelven) kérnek, melyet a fordító iroda fejlécével, bélyegzőjével ellátva kell benyújtani. Közjegyző által hitelesített okmányok esetében közjegyzői pecsét szükséges. - elváltak esetén válási anyakönyvi kivonat, özvegyek esetén halotti bizonyítvány hiteles fordítása, örökbefogadottak esetén az örökbefogadás igazolásának hiteles fordítása, névváltoztatás esetén névváltoztatást igazoló okirat hiteles fordítása.

Valamennyi dokumentumot és azok fordítását (a nemzetközi verziókat is) hitelesíttetni kell a nagykövetségen.

A szertartás előtt legalább 3 munkanappal meg kell érkezni a szállodába.

A hitelesítéshez Apostille szükséges!