Dhigali Maldives

Dhigali Maldives  5*



2017. nyarán nyitott modern minimalista stílusú resort, melyben a meleg föld tónusok dominálnak.
A sziget a Raa atollon található, kb. 35 perces út belső járattal és további kb. 35 perc gyorshajóval a transzfer.
180 szobával rendelkezik, melyek minden igény kielégítenek. Van köztük parti bungalow, víz feletti bungalow, valamint medencével kiegészített bungalow-k is.



Egy úszómedence, egy butik, egy rendelő, a kicsi vendégeknek pedig egy gyerek klub is van a szigeten. A kulináris élményeket 5 étterem biztosítja, ezen kívül még van 2 bár is. A főétteremben, a Capers-ben a nemzetközi konyha ételeit helyi stílusban szolgálják fel. A Jade étteremben nemzetközi ételeket és snacke-ket kóstolhatunk. A parti étteremben, a Faru-ban ízletes húsokat és ínycsilandó specialitásokat fogyaszthatunk a grillről. A Battuta étterem a dél-kelet ázsiai konyhaművészet remekeiből fogyaszthatunk. Ha pedig nem vagyunk annyira éhesek, csak bekapnánk néhány falatot, akkor a Deli-ben hideg szendvicseket, kis snack-eket is ehetünk. A medence mellett található East Bárban pedig várnak a frissítő koktélok. A naplementében gyönyörködhetünk a Haali Bárnál.



Fitnessz terem, sznorkelezés (felszerelés biztosított). Térítés ellenében: katamarán, szörf, vízisí, wakeboard, banán, kajak, SUP, búvárkodás, sporthorgászat, SPA kezelések.

Megosztás: