Luxus sziget a golfozás szerelmeseinek

Sokak számára a nyaralás egyet jelent a semmittevéssel. Vannak azonban olyanok is, akik az aktívabb kikapcsolódást részesítik előnyben és egy lenyűgöző helyre utazva sem tudják megállni, hogy ne hódoljanak kedvenc hobbijuknak. 

Aki egy Maldív-szigeteki utazás részesévé válhatott már akár egyszer is, az tudhatja, hogy ettől varázslatosabb és pihentetőbb hely talán nincs is még egy a Földön.



A számtalan kisebb-nagyobb  szigetcsoporton található luxus szállások között is igazi kuriózumnak számít a Shangri-La Villingili Resort & Spa, amely nem csak páratlan vízi élővilágával és fehér homokos tenger partjával nyűgözi le a kikapcsolódni vágyókat, de egyedülálló módon még egy 9 lyukú golfpálya is a vendégek rendelkezésére áll. 


Ezen a helyen a golfozás megszállottjai egyszerre élvezhetik a csodálatos látványt nyújtó kéklő óceánt és közben végigjárhatják a 9 különböző nehézségű pályát, melyek nevüket egy-egy vízi állatról kapták. A Manta rája, Zöld teknős vagy éppen Barracuda elnevezésű pályákon lépdelve egyetlen percre sem feledkezhetünk meg arról, hogy milyen helyen is pihenhetjük ki a fáradalmainkat. 


Természetesen azokra is gondoltak, akik még csak most ismerkednek ezzel a szenzációs sporttal, ők akár részt vehetnek egy a szálloda által térítés ellenében igénybe vehető golf gyorstalpaló kurzuson is.

Aki az egész napját rászánja arra, hogy próbára tegye tudását mind a 9 lyukon, az a fáradságát a sziget Spa- és Wellness részlegén enyhítheti vagy a 4 bár és 3 étterem egyikében csillapíthatja éhségét, szomjúságát. 




Megosztás: