Senses Spa Zil Pasyon - Seychelle

Tavaly októberben megnyitott a várva várt Six Senses Spa Zil Pasyon. Tervezője, Richard Hywel Evans szerint a spa teljesen beleolvad a part menti gránitos sziklák, buja dzsungelek és az Indiai-óceán környezetébe.


A hotel kialakításánál figyelembe vették a sziget egyenetlen felületét és formáját. Integrálták a sziget ökoszisztémájába, meghagyva a táj szépségét.


Anna Bjurstam, a Six Senses Spa alelnöke szerint: "Annyira drámai a táj, hogy nem tudták volna és nem is akarták megszelídíteni. Megnéztük, miként irányít minket a természet és e szerint alakítottuk ki a villákat a kőzetek között, a sziklák tetején és az óceán felett.


Még a jóga pavilon és a vizes területek sem épületekben találhatóak, hanem a sziklák tetejére épültek a buja növények közé, a végtelenített medence pedig egyedülálló kilátást nyújt a tengerre.


Emellett figyeltek a természetes anyagok felhasználására is, mint a kő, a fa, a vegyszermentes kárpitozásra, valamint intelligens világítással támogatják a vendégek biológiai óráját.


Tökéletes környezet egy tökéletes Seychell-szigeteki utazáshoz!

Megosztás: