TOP 10 nászút úti cél

Az esküvő az egyik legmeghatározóbb pillanat minden pár életében. De ki az, aki ne vágyna arra, hogy a hónapokig tartó szervezkedés okozta stressz után elutazzon azokra a bizonyos mézeshetekre? Mindegy, hogy az öt nap, egy hét vagy több, a lényeg az együttlét, amire minden hitvesnek szüksége van. Azonban a hol a kérdés már okozhat némi fejtörést, hiszen tengernyi a lehetőség. 
Mi most összeszedtük a10 legnépszerűbb desztinációt, ahol garantált a felejthetetlen pihenés:

10. ARUBA


fodors.com


A legtöbb nászutas olyan helyre szeretne menni, ami eltér a megszokottól, ami valami mást nyújt, mint egy átlagos nyaralás. Ám azok, akik csak a végtelen napsütésre és szórakozásra vágynak, azoknak a Karib-tenger déli részén található Aruba a legjobb választás.
 
9. MEXIKÓ


fodors.com


Mexikó egy igazán sokszínű környezet ami, természeti adottságaival az aktív és passzív nyaralást kedvelők igényeit is kielégíti.

Mexikó utazási ajánlatok


8. FIDZSI-SZIGETEK


fiji.travel.com

A 300 szigetből álló ország neve Paradicsomot jelent, ami tökéletesen tükrözi Fidzsi nyújtotta látványt.

7. HAWAII


kaleidoscopeadventures.com

A híres trópusi üdülőparadicsomot talán senkinek sem kell bemutatni. Hawaii leglátogatottabb és legnépesebb szigete Oahu, ahol többek között a mintegy két és fél kilométer hosszú, hófehér homokkal borított Waikiki tengerparti strand várja az idelátogatókat.

6. BORA BORA


visualitineraries.com

A Francia Polinézia egyik legismertebb szigete könnyen definiálható a világ legromantikusabb helyszíneként, a maga fehérhomokos partjával és türkizkék vizével. 

5. ZANZIBÁR


zanzibartravel.co.za

Zanzibár egy szigetvilág, mely 2 fő szigetből áll Unguja (Zanzibár) és Pemba, valamint kb. 51 másik kisebb szigetből. A szigetet strandparadicsomnak is nevezik, ami után talán nem is olyan meglepő, hogy az UNESCO Zanzibárt a Világörökség részévé nyilvánította.

4. BAHAMÁK


persnickety-er.tumblr.com

A Bahama-szigetek a meleg időjárása és az Egyesült Államokhoz való közelsége miatt hamar a nászutasok kedvenc helyszínévé vált. Ha ez nem lenne elég, akkor gazdag növény-, és állatvilágával, több mint 2000 korallszirtjével olyan mesés látványt nyújt minden egyes szigete, melyért érdemes több órát utazni. 

3. MAURITIUS


theozonecompany.co.za

Mauritiusról azt vallják, hogy az Indiai-óceán egyik legszebb szigete, mely egyre többek által ismert és kedvelt. Az egzotikum és a trópusi hangulaton felül olyan luxusszállodákkal és exkluzív szolgáltatásokkal biztosítja a tökéletes kikapcsolódást, melyek méltán teszik a szigetet kedveltté a nászutasok és a nyaralók körében is.

Mauritius utazási ajánlatok


2. SEYCHELLES-SZIGETEK


bbctravel.tumblr.com

Ugyan, a Seychelles-szigetekre inkább azok érkeznek, akik csak a napsütést és a semmittevést keresik, azért az aktívabb turistáknak is számos lehetőség adódik. A második legnagyobb szigete, Praslin az egyetlen olyan hely a Földön, ahol megtalálható a Coco-de-Mer pálma, mely több mint 200 éves korig is élhet.

Seychelles utazási ajánlataink


1. MALDÍV-SZIGETEK 


the-maldives.tumblr.com

A Maldív-szigetek az Indiai-óceán legszebb gyöngyszeme. Több mint 87 sziget közül választhat az idelátogató, akik aztán a világ leglátványosabb búvárparadicsomába merülhetnek alá. Ráadásul az áttetsző víz és a fehér homokos tengerpart nyújtotta látványt a Maldív-szigetekre jellemző cölöpökön álló bungalókból is megcsodálhatjuk.


Megosztás: