Új szigetek a Maldívon 2018-ban!

Fairmont Maldives Sirru Fen Fushi - avagy a titkos vízi sziget 

A tágas, türkizkék óceánra néző villákban minden bútor rattan, a kádak kókusz héjra emlékeztetnek, a medencék pedig egy karnyújtásnyira vannak a fehérbe öltöztetett ágyaktól. A szálláshely párok és családok számára is alkalmas. A szigeten megtekinthető lesz egy víz alatti szobrászati múzeum, amelyet a brit művész Jason deCaires Taylor hoz majd létre.


Nyitás: 2018. Áprilisában

 

Kudadoo Private Island by Hurawalhi 

A japán építész, Yuji Yamasaki, saját otthonának elemeit építette bele a sziget dizájnjába. A felnőttek számára egyedülálló szálloda 15 darab vizi villával várja vendégeit, mindegyik villánál saját inas áll a vendégek rendelkezésére. A Hurawalhi Island Resort testvérsziget mindössze 5 perces hajóútra van innen, ahol a vendégek igénybe vehetik a PADI oktatóközpontot, a jet-ski-t, a halász-hajót és akár egy vacsorát is elkölthetnek a sziget víz alatti éttermében.



Nyitás: 2018. első felében

 

Hard Rock Hotel Maldives 

Rock n roll a paradicsomban. A hotel szerves része lesz az Emboodhoo Falhu-nak, az ország egyik legnagyobb lagúnájának. A sziget az ún. nem nászutas vendégeket célozza meg. A stílust a trópusi és a márka szinonimájává váló zenei emlékek ötvözete adja. Elérhetőek lesznek a Fender gitárok és a Crosley lemezjátszók is.



Nyitás: 2018. Októberében

 

JOALI, Muravandhoo Island 

A sziget olyan fantasztikus lehetőségeket kínál a családok számára, mint például egy lombház a gyereke számára, gyermekmedencék, szakácsiskola gyerekeknek, fagylaltozó, kincsvadászat és mesemondás a tábortűz mellett. A felnőttek számára is kikapcsolódási lehetőséget nyújt a 4 különböző étterem, a whiskey szalon, az ESPA fürdő, a virágkert és egy művészeti stúdió és galéria. 

Nyitás: 2018 végén

 

Baglioni Resort Maldives 

Az olasz Baglioni szálloda csoport úgy gondolta, hogy elhozza a dolce vita életérzés egy szeletét a Maldív-szigetekre.A 96 villa között megtalálható a kerti, a beach, a vízi villa, családi villák is, valamint van egy 3 hálószobás Elnöki Vízi Villájuk is. A 3 étterem - nemzetközi, japán és olasz - számos olyan ételt kínál, melyek a sziget kertjében termesztett zöldségekből és növényekből készülnek. Az üdülőhely családbarát, beleértve a vízi sportokat (gyermekbarát búvárkodást biztosít) és van egy gyermek klubjuk 3-12 éves korig. 



Nyitás: 2018 nyarán

 

LUX North Male Atoll 

A sziget penthouse villákkal felszerelt. Minden villa saját tetőterasszal rendelkezik. A létesítmények között van a szigeten egy mozi, jóga terasz, szabadtéri játékok, gyógyfürdő, gyerekklub. A dizájn bizonyára nem mindenkinek jön majd be, de annyi bizonyosan a megszokottól eltérő lesz.



Nyitás: 2018 közepén

 

Mövenpick Resort & Spa Kuredhivaru

A sziget közel helyezkedik el a helyi Tengeri Nemzeti Parkhoz, Edu Faruhoz valamint a Karácsony sziklához és az Orimas Thila merülőhelyekhez. A szálláshelyen 32 tengerparti villa és 70 víz feletti villa várja majd a vendégeket, míg a helyszíni búvár központ és gyógyfürdő egyaránt várja majd a családosokat és nászutasokat egyaránt. Rendelkezni fog egy privát kikötővel is, mely akár 12 katamaránnak is helyet adhat.



Nyitás: 2018 Szeptemberében

Megosztás: