Álomesküvő külföldön

Esküvő Arubán (hivatalos)

Szükséges dokumentumok:

  • nyilatkozat
  • útlevelek színes másolata (az útlevélnek a hazautazástól számított 6 hónapig érvényesnek kell lennie)
  • nemzetközi születési anyakönyvi kivonat
  • házasságkötési tanúsítvány
  • elvált fél esetén a válási okirat (válás után minimum 10 hétnek kell eltelnie)
  • özvegy esetén a halotti anyakönyvi kivonat
  • későbbi névváltozás esetén a névváltozás igazolása

Minden szükséges iratot hiteles fordításban (angol nyelven) kérnek, melyet a fordító iroda fejlécével, bélyegzőjével ellátva kell benyújtani. Közjegyző által hitelesített okmányok esetében közjegyzői pecsét szükséges.

A színes másolatokat legkésőbb 12 héttel indulás előtt el kell küldeni a szállodának. Legalább 3 nappal az esküvő előtt meg kell érkezni a hotelbe.

A házassági okiratot a megadott címre postázzák 6 héttel az esküvő után.