Hawaii - Hanaley Bay Resort ***

Hawaii

Általános leírás:

Ez a gyönyörű tengerparti szálloda vízesések és Hawaii kertek gyűrűjébe épült. A pálmafákkal tarkított környezet, a környező hegyek és az óceán látványa minden pihenni vágyót magával ragad. Ezen a helyen az aktív üdülést kedvelők és a pihenni vágyók egyaránt megtalálhatják a kedvükre való elfoglaltságot. Fürödhetnek a medencék egyikében, teniszezhetnek vagy csak tegyenek egy sétát a fantasztikus vízesések egyikéhez. A kikapcsolódás és az energiával való feltöltődés garantált!

Megjegyzés


LOS ANGELES vagy SAN FRANCISCO utazással is kombinálható!

RÖVIDEBB/HOSSZABB KINT TARTÓZKODÁS IS LEHETSÉGES!
KÉRJE AJÁNLATUNKAT AZ AKTUÁLIS AKCIÓS ÁRAKÉRT!

A fenti ár tartalmazza:a szállást, a megadott ellátást (igény esetén más ellátás is kérhető), reptéri retúr transzfert.
A fenti ár nem tartalmazza:a repülőjegyet (a dátum és a foglalás időpontjától függően változnak az árak), a biztosításokat.

Az árak az aktuális EUR árfolyamtól függően változhatnak!

További Hawaii utazás ajánlatok

Egyéb

Távolságok

Hawaii szigetcsoporthoz tartozó Kauain található a szálloda.

Tengerpart

fehér homokos

Szálloda

2 úszómedence, 8 teniszpálya, vízesések, takarítási szolgáltatás, video bérlés, vízisport bérlés, mosoda, jég automaták, internet(térítés ellenében)

Szoba felszereltsége

óceánra, hegyre vagy kertre néző kilátással, légkondicionálás, mennyezeti ventilátor, kávéfőző, TV, széf, mini hűtőszekrény, telefon

Sportolási lehetőségek (ingyenesen)

úszás, tenisz, fitness, snorkerezés

   

  TÉRKÉP

  Sajnáljuk, ehhez a szállodához jelenleg nem elérhető a térkép!

  A honlapunkon található szálloda leírások, információk csak tájékoztató jellegűek, a szálloda előzetes bejelentés nélkül bármikor módosíthat rajta, amiért mi nem tudunk felelősséget vállalni!

  AJÁNLATKÉRÉS / FÉRŐHELY LEKÉRÉS

  Kedves Leendő Utasunk!

  Kérjük, CSAK abban az esetben küldje el a lenti adatlapot, ha már foglalni is szeretne utazást. Ha csak tájékoztató árak érdeklik, kérjük informálódjon a weboldalunkon lévő árakból. Folyamatosan tesszük fel a 2024-et.

  Köszönjük!

    AJÁNLAT
  KÉRÉS