Hawaii - Royal Kona Resort

Hawaii

Általános leírás:

A Royal Kona Resort egy valóságos építészeti csoda, amely Hawaii szigeten található, Kailua-Kona városában. A szobák tágasak és az ablakokból kilátás nyílik a lélegzet elállító Csendes-óceánra valamint a gyönyörű hegyi tájakra. A szerencsések még egy-két delfint is megcsolálhat a szálloda elötti partszakaszon, miközben játszanak. Ússzon a kétszintes medencékben vagy napozzon a szálloda saját partján. A sportolási és wellnes lehetőségeknek köszönhetően mindenki megtalálhatja azt, amitől kikapcsolódhat. A sziget számos más lehetőséget is kínál az ide látogatóknak. Sétálhatunk egyet egy élő vulkán lábainál, vagy megcsodálhatjuk a kávé ültetvényeket, megkeményedett láva mezőket, vízeséseket, vad orchidea réteket és a trópusi dzsungeleket.

Megjegyzés


LOS ANGELES vagy SAN FRANCISCO utazással is kombinálható!

RÖVIDEBB/HOSSZABB KINT TARTÓZKODÁS IS LEHETSÉGES!
KÉRJE AJÁNLATUNKAT AZ AKTUÁLIS AKCIÓS ÁRAKÉRT!

A fenti ár tartalmazza:a szállást, a megadott ellátást (igény esetén más ellátás is kérhető), reptéri retúr transzfert.
A fenti ár nem tartalmazza:a repülőjegyet (a dátum és a foglalás időpontjától függően változnak az árak), a biztosításokat.

Az árak az aktuális EUR árfolyamtól függően változhatnak!

További Hawaii utazás ajánlatok

Egyéb

Távolságok

Hawaii-szigeten található a szálloda Kailua-Kona városában.

Tengerpart

fehér homokos

Szoba felszereltsége

Sportolási lehetőségek (ingyenesen)

úszás, snorkeling

Sportolási lehetőségek (térítés ellenében)

tenisz, fitness

   

  TÉRKÉP

  A honlapunkon található szálloda leírások, információk csak tájékoztató jellegűek, a szálloda előzetes bejelentés nélkül bármikor módosíthat rajta, amiért mi nem tudunk felelősséget vállalni!

  AJÁNLATKÉRÉS / FÉRŐHELY LEKÉRÉS

  Kedves Leendő Utasunk!

  Kérjük, CSAK abban az esetben küldje el a lenti adatlapot, ha már foglalni is szeretne utazást. Ha csak tájékoztató árak érdeklik, kérjük informálódjon a weboldalunkon lévő árakból. Folyamatosan tesszük fel a 2024-et.

  Köszönjük!

    AJÁNLAT
  KÉRÉS