Vietnam - Allezboo Resort ****

Vietnam

Általános leírás:

Közvetlenül a homokos tengerparton fekszik (Mui Ne), gyalogos távolságban az éttermektől és üzletektől.

Megjegyzés

A részvételi díjak tartalmazzák: utazás menetrend szerinti repülőjárattal, repülőtéri transzferek Vietnámban, 7 éjszaka szállást a megadott ellátással.

Külön fizetendő: repülőtéri illeték (59.000.-Ft/fő), vízumdíj (15.000.-Ft/fő), foglalási díj (1.000.-Ft/fő), sztornó biztosítás a részvételi díj 1,2%-a, a betegség-, baleset- és poggyászbiztosítás.

További Vietnam utazás ajánlatok

Egyéb

Tengerpart

homokos

Szálloda

Úszómedence, jakuzzi, étterem tengeri, helyi és nemzetközi ízekkel, bárok, grill étterem, dpa-szolgáltatások (díj ellenében szauna, masszázs), ajándéküzlet, golf üzlet, wifi. Sportolási lehetőségek díj ellenében: vízi sportok a strandon (nem a szállodához tartoznak), kerékpárkölcsönzés.

Szoba felszereltsége

Deluxe kertre néző szoba: fürdőszoba zuhannyal, hajszárító, TV, telefon, légkondicionálás,tea- és kávékészítő, balkon vagy terasz. Premier deluxe szoba: a fenti felszereltség, elhelyezkedése közelebb van a medencéhez és astrandhoz és részben tengerre nézők (oldalkilátásos, de nem minden szoba).

   

  TÉRKÉP

  Sajnáljuk, ehhez a szállodához jelenleg nem elérhető a térkép!

  A honlapunkon található szálloda leírások, információk csak tájékoztató jellegűek, a szálloda előzetes bejelentés nélkül bármikor módosíthat rajta, amiért mi nem tudunk felelősséget vállalni!

  AJÁNLATKÉRÉS / FÉRŐHELY LEKÉRÉS

  Kedves Leendő Utasunk!

  Kérjük, CSAK abban az esetben küldje el a lenti adatlapot, ha már foglalni is szeretne utazást. Ha csak tájékoztató árak érdeklik, kérjük informálódjon a weboldalunkon lévő árakból. Folyamatosan tesszük fel a 2024-et.

  Köszönjük!

    AJÁNLAT
  KÉRÉS