Dubajban már jóváhagyták az újabb extravagáns épület terveit és költségvetését, mely a rendőrségi múzeumnak adna helyet. A négy szintes épületben a meglévő rendőrségi múzeum anyaga és a nem titkosított dokumentumok kerülnének.



A dubaji rendőrség abszolút kilóg az átlagból, hiszen a rendőrök luxussportkocsikkal furiká...



Az Etihad új A380-as gépein luxuslakosztályt is foglalhatunk decembertől. A rezidencia 125 nm-es, melyben egy kétágyas szoba, egy zuhanyzós fürdőszoba, valamint egy társalgó található, na és persze a személyes komornyik sem hiányozhat hozzá. Az ára nem kevés, de még mindig olcsóbb, mint egy privá...

Igazi luxusnak számít a világ legszebb úti céljaira repülni az első osztályon, majd a legmagasabb kategóriás szállodákban kikapcsolódni. Összeszedtünk néhány fényűző szállást, ahol nem csak a kilátás, hanem a megjelenés is pazar: 
Elsőként, ilyen a Brisbane-ben találhatóPalazzo Versace, ahol a U2 és a Rolling Stone zen...

2017 első negyed évében a szállodai foglaltság elérte a 86,3%-ot Dubaiban. Ez 2,7%-os növekedés a tavalyi évhez képest. Ennek oka az is, hogy a kínai és az orosz állampolgároknak vízumot biztosított az ország, így könnyítve meg a Dubai utazásukat.
...


A cég 2019-ben debütál a piacon 3 darab 298 férőhelyes luxusjachttal, melyek nem túl nagy méreteik miatt kiköthetnek majd olyan különleges kikötőkben, mint Capri, Portofino, Barths, Cartagena.

...

Five Palm Jumeirah 5*



A szálloda 30 percre található a repülőtértől és az Arab-öbölre néző kilátásával, valamint a 200 m-es privát strandjával káprázatos látványt nyújt.A hotel közepén egy hatalmas medence helyezkedik el, elkülönített gyerekrésszel. A gyerekeket gyerek klub (4-12 éves korig) várja. 9 különböző étterem, bárok, lounge-ok.

A 477 szoba ...


A világ első víz alatti szállodája majdnem 10 éve nyitotta meg kapuit Fiji-n. A partról felvonófülkével kell megközelíteni a hotelt, illetve magánrepülő is rendelkezésre áll a vendégeknek akik Nadi repülőteréről érkeznek.
...

Luxus repülőgép 2020-tól


Hétfőn mutatták be Dubaiban a Boeing 777X típusú repülőgépet, melyből terveznek luxus verziót is.
A repülőgép hatékony üzemanyag fogyasztással rendelkezik, így képes lesz megállás nélkül elrepül...