Luxus szállodák

Igazi luxusnak számít a világ legszebb úti céljaira repülni az első osztályon, majd a legmagasabb kategóriás szállodákban kikapcsolódni. Összeszedtünk néhány fényűző szállást, ahol nem csak a kilátás, hanem a megjelenés is pazar: 

Elsőként, ilyen a Brisbane-ben találhatóPalazzo Versace, ahol a U2 és a Rolling Stone zenekarok már törzsvendégnek számítanak. 

 

Vagy az ausztráliai Nagy-korallzátonynál lévőOne & Only Hayman Island Resort, ahol a méltán elismert divattervezőnő, Diane von Fürstenberg adta a nevét az egyik penthouse lakosztálynak. 

 

New Yorkban van az aFour Seasonsszálláshely, aminek Ty Warner Penthouse szobájában eltöltött egy éjszaka akár a 10 millió forintot is megütheti. 

 

A Maldív-szigetek már önmagában is lélegzetelállító, hát még az egyik legszebb ötcsillagos szálloda, aCoco Privé Kuda Hithi

 

A dubai Palm Jumeirah, azaz a Pálma Sziget az egyik leggyönyörűbb és legnagyobb mesterséges sziget a világon, ami otthont ad azAtlantisnakis, ami többek között víz alatti akváriummal és hatalmas vízi parkkal várja a vendégeket.

 

Megosztás: