Előre foglalható prémium ülések az Emirates járatain


Az Emirates légitársaság 2016. októberétől vezette be az Economy Special és Saver jegyek vásárlásánál az előzetes ülésfoglalási díjakat (az online check-in megnyitása előtt, a járat indulását megelőző 48 órával). A First, Business, Economy Flex és Flex Plus jeggyel rendelkező utasok a jegykiállítást követően ingyenesen foglalhatták le az üléseket.



2017. augusztus 20-tól az Economy osztályon az alábbi három prémium üléskategória érhető el:
- Preferred seats:a gép orrához közelebb eső ülések, amik gyorsabb ki- és  beszállást tesznek lehetővé. Ilyen például a Boeing 777-300ER illetve az Airbus 380-as alsó szintjén lévő első sorok, valamint a két osztályos A380-as felső szintjén elhelyezkedő ülések.
- Twin seats:lehetővé teszik az ügyfelek számára, hogy kettes ülésben üljenek. Ezek az ülések a Boeing 777 utolsó sorai, illetve a két osztályos A380-as felső szintjén található ülések.
- Extra Legroom seats: Az Exit Row ülések a teljes flottánkban, mely ülések nagyobb lábteret biztosítanak. Bulkhead ülések nem minősülnek Extra legroom üléseknek hiszen ezeket csecsemővel utazó utasok részére tartják fenn, ingyenesen. 

Az online check-in kezdete előtt egyes utasok jogosultak lehetnek szabad helyválasztásra
a jegy vagy az ülés kategóriája illetve az Emirates Skywards státuszuktól függően.



AZ ONLINE CHECK-IN KEZDETEKOR MINDEN UTAS SZÁMÁRA ELÉRHETŐVÉ VÁLIK AZ INGYENES ÜLÉSFOGLALÁS MINDEN RENDELKEZÉSRE ÁLLÓ  REGULAR, PREFFERED ÉS TWIN ÜLÉSRE.

Extra legroom üléseket indulás előtt 6 órával lehetséges megvásárolni.
A különleges segítséget igénylő utasok díjmentesen foglalhatják le a számukra megfelelő ülést.

Megosztás: