Hotel Xcaret Mexikó - a szórakoztató luxus szálloda

A vállalat első ötcsillagos szállodája a fenntarthatóság jegyében épült és újra definiálja az all-inclusive koncepcióját.


A gondosan megtervezett természetközpontú szálloda a Cancún nemzetközi repülőtértől mindösszesen 45 percnyi transzfer útra helyezkedik el.

Marcos Constandse, az Xcaret vezetője szerint, ez az álom, amit 25 évvel ezelőtt kezdtek felépíteni, mára megvalósult és a Hotel Xcaret Mexikó egy olyan All - Fun - INCLUSIVE élményt ad a vendégeinek, amit más üdülőhelyen nem kapna meg.


A december 2-ai megnyitóra több, mint 2000 ember ment el, ahol a vendégek kipróbálhatták a szálloda valamennyi szolgáltatását.

A Hotel Xcaret 900 mexikói hangulatú erkélyes lakosztállyal rendelkezik, melyek tengerre néző, öbölre néző vagy kertre néző kilátással rendelkeznek.


A szállodán belül 2 privát tér várja a vendégeket, az egyik a Casa Fuego, amely egy csak felnőtteknek szóló oázis, privát terekkel és csodálatos kilátással, a másik a Casa Agua, amely inkább egy holisztikusabb élményt nyújt a nyugalomra vágyóknak.


A Fun-Inclusive koncepció korlátlan hozzáférést nyújt a 8 természetvédelmi parkhoz: az Xcaret, az Xel-Ha, az Xplor, az XplorFuego, az Xoximilco, az Xenses, az Xichen az Xenotes parkhoz. 


A szállodalánc mindig is nagy figyelmet fordított arra, hogy vendégei az igazi mexikói kulináris élvezeteket megkapják, erről a helyi Chef Orlando Trejo és a 10 különböző étterem gondoskodik, a La Trajinera, La Cantina Mexican Steak House, Ha’, El Mercado, Chibali, Teatro Del Rio, Xin-Gao, Fuego Restaurant, Snack Bar – La Plays and Las Cuevas. A vendégek 8 különböző bárból választhatnak, mint a Lobby Bar, 3 Pool Bars, Trajinera Swim Up Bar, La Cantina (csak felnőtteknek), Ha’, Xin-Gao, Rooftop Bar Fuego és a Wellness/Spa Bar. í


A Muluk Spa & Wellness kialakítása során törekedtek arra, hogy egy misztikus és természetes hangulatú helyiség legyen, így a kezelések szikla barlangokban kialakított kabinokban történnek.


A szálloda tudatos tervezését mutatja, hogy az építéskor figyeltek arra, hogy a természetes környezetet tiszteletben tartsák, az ökoszisztémát megőrizzék és a szén-dioxid kibocsátást csökkentsék. A Hotel Xcaret az első amerikai szálloda, amely megkapta az EarthCheck tanusítványt, melyet a fenntartható tervezésért kapott.

A Hotel Xcaret a kezdete egy 10 éves tervnek, aminek a végén a fejlesztés 914 hektárra fog kiterjedni és 6000 vendégszoba lesz a területen. A tervek közé tartozik egy 12.000 nézőt befogadó standion megépítése, valamint egy kongresszusi központ és egy bevásárló központ építése is.

Forrás: www.traveldailynews.com

Megosztás: