Luxus és kényeztetés a sivatag közepén

Azt már többször megtapasztalhattuk egy Dubai utazás alkalmával, hogy számtalan érdekességgel és furcsasággal találkozhatunk az Arab Emirátusok területén, így már szinte nem is meglepő (sőt talán kézenfekvő), hogy egy luxus szállodát építettek a sivatag közepén.

 

Az öt csillagos Jumeirah Bab Al Shams Desert Resort and Spa megtervezésekor és kivitelezésekor a legfőbb szempont kétség kívül az volt, hogy olyan luxust teremtsenek meg a piheni vágyók számára, ami a szálloda teljes környezetéből mellőzi a forgalmas utakat, bevásárló központokat, szállodákat és a vele járó turista áradatot.

Aki egy Dubai utazást tervezne magának és az első 2 napi városnézést követően, olyan környezetre vágyna ahol a végeláthatatlan homokon és tevéken kívül semmi más nem zavarja meg a nyugalmát annak ideális választás a Bab Al Shams Desert Resort and Spa! Igazán különleges élményt nyújt a sivatagi homokdűnék közül előbukkanó luxus szálloda. A hotel egy hagyományos arab erődítmény stílusában épített remekmű, ami egyedi megjelenésével és környezetével igazi kuriózumnak számít még a sokat látott világutazók számára is.




A kivitelezők az elsőre furcsának hangzó küllemet mégis könnyedén tudták párosítani az eleganciával, amiről az udvaron található szökőkutak, lenyűgöző kertek valamint a rusztikus stílusú szobák gondoskodnak. A szálloda vendégei a labirintus szerű kő sikátorokban, melyek a szobákhoz vezetnek, úgy érezhetik magukat, akár Aladdin a mesében.

 

A Satori gyógyfürdőben lehetőség nyílik igénybe venni különféle relaxációs és gyógymasszázst vagy akár fiatalító kezelést is kérhetünk.

A testi felfrissülés után választhatunk a 4 féle étterem közül, amik hagyományos és nemzetközi ételeket egyaránt kínálnak a vendégeknek. Az egyik étterem kifejezetten híresnek számít ugyanis teljesen szabadtéri, így a vacsorát a fáklyák fénye mellett fogyaszthatjuk el, miközben körülöttünk a végeláthatatlan sivatag látványát élvezhetjük.

Aki szeretné magának felfedezni a sivatagot, az több féle lehetőség közül is válogathat. Választhatja a hagyományos terepjáróval történő kirándulást vagy akik egyedibb élményt szeretnének, azok akár ló vagy teve háton is megtekinthetik a homokdűnéket.





Ha elege van a nyüzsgő városi életből és egy a világtól távolinak tűnő helyen pihenne, akkor Dubai sivatagi szállodája a Bab Al Shams Desert Resort and Spa kitűnő választás az Ön számára is!

Megosztás: