Vacsora az Indiai-óceán mélyén

A világon számos lenyűgöző látványossággal találkozhatunk, azonban ahhoz hasonlót, amit a Maldív-szigetek egyikénél tapasztalhatunk, az igazi ritkaság számba megy. Aki kikapcsolódásra és feltöltődésre vágyik, távol a világ zajától, annak tökéletes választás a Maldív szigetcsoport egyik gyöngyszeme. Közülük is kitűnik a Conrad névre hallgató luxus sziget, aminél a világon elsőként hajtották végre azt a bravúros mutatványt, hogy természetes közegben, az óceán mélyén egy éttermet hozzanak létre. 

Ilyen formában teljesen egyedülálló módon egyszerre élvezhetjük a profi chef által felszolgált tengeri ételek ízét és közben gyönyörködhetünk a víz alatti élővilág különleges állataiban. Az már persze csak a szerencsén múlik, hogy éppen egy rája vagy kisebb cápa szeretné kinézni a falatot a szánkból vagy egy több száz fős halraj szemez a ropogósra sült baguettel. Attól azonban nem kell tartanunk, hogy egyetlen egy hal sem úszik majd el felettünk, mivel a Maldív-szigetek rendelkezik az egyik leggazdagabb víz alatti élővilággal.

A víz alatti éterem a szigethez tartozó móló végéről érhető el és a túlzsúfoltságtól sem kell tartanunk, ugyanis az5 méter széles és 9 méterhosszú terem összesen 14 fő befogadására képes egyszerre, ezzel is megteremtve a meghittségre és egyediségre törekvők számára fontos exkluzív környezetet.  

Akinek ez még mindig nem lenne elég, annak egy szavába kerül (na és persze nem kevés pénzébe) és az egész helységet egy hálószobává alakítják. Ettől többet még egy nászutas pár sem kívánhat magának.

A Conrad Maldives Rangali Island Resort egyébként nem csak e tekintetben jelenti az ideális úti célt, ugyanis az ide érkezők nem egy, hanem rögtön két szigetet is birtokukba vehetnek. A 2 sziget között bármikor átsétálhatunk az erre a célra létrehozott hídon. A szigeten található 7 világszínvonalú étterem különféle nemzetközi, grill és mediterrán ételeket kínál, majd az este záró akkordja ként beülhetünk a Wine Cellar borozóba, ahol több mint 600 féle palack közül választhatjuk ki az ízlésünknek leginkább megfelelőt.

Akár egy maldív-szigeteki nászutat tervez valaki vagy csak gondtalanul és valódi luxusban szeretne pihenni kedvesével, a Conrad Maldives a többi Maldív-szigettel együtt ideális választás.

Megosztás: