Február 2-tól közvetlen járatok közlekednek Addisz Abebából Conarky-ba, Guinea fővárosába, március 28-tól pedig Madagaszkárra utazhatunk. A sort Zimbabwe zárja, április 5-tól elérhető a Viktória-vízesés is az Ethiopian Airlines-szal.
...

2016 végén nyitotta meg kapuit. 5 étteremmel, bárokkal, kávézókkal, medencével, szuvenír boltokkal várja vendégeit.

...

A cég eddig csak széles törzsű gépeket üzemeltetett, de a jövőben Airbus A320-as vagy Boeing 737-esek érkezhetnek a flottába.
...

...

...

A Greenpeace szakemberei nemrégiben az Esperanza nevű hajóról készítettek fotókat a közel 9500 négyzetkilométeres korallzátonyrendszerről.

...

Terjeszkedik Ázsia legnagyobb diszkont légitársasága, az Air Asia, a Egyesült Államok Szövetségi Légügyi Hatóságától (FAA) már megkapták az engedélyeket - közölte a társaság vezérigazgatója kedden a cég honlapján.

...

Nem más, mint a világ első, vízen úszó 18 lyukas golfpályája, mely a Maldív-szigeteken fog megépülni. A látványos pályák tervezésének köszönhetően számos vízi akadályt és 360 fokos óceáni kilátást tartogat a golfozni vágyók számára. A vízi driving range, rövid játékok gyakorlására alkalmas pályák, putting green és 9 lyuk par 3-as pályák már csak fokozzák a golfozás élményét. ...

Kevés olyan lenyűgöző úti cél van ma a világon, ahol szinte bárki megtalálhatja a számítását azonban egy mexikói utazás alkalmával pontosan ebbe kóstolhatunk bele. Nem véletlen, hogy évente több mint 20 millió turista keresi fel ezt a különleges országot, mivel mindenki számára tartogat valami maradandó élményt. Izgalmas városokban barangolhatunk, megismerve ezzel a helyiek mindennapjait és kultúráját, túr...

Az időjárás évről évre egyre változatosabb és kiszámíthatatlanabb arcát mutatja, ezért egy egzotikus utazás során is érhet minket váratlan meglepetés. Persze csak a szó jó értelmében.

A Kanári-szigetek egy kifejezetten kellemes, trópusi éghajlati övben található, azonban nemrég nagyon ritka jelenségben lehetett részük az éppen ott nyaralóknak.

...

Amikor valaki egy külföldi utazást tervez magának igyekszik a legjobb árakon hozzájutni a szálláshoz és a repülőjegyhez egyaránt. Ami mindkettőre igaz, hogy szinte napról napra változik az ára.Mikor tudunk a legkedvezőbb áron vásárolni repülőjegyet?Ennek jártunk utána.

A minap egy amerikai portál nagyon érdekes számításait tette köz...

Egy új hajó koncepció látott napvilágot, aminek neve FlyShip. Ez a különleges jármű egy német fejlesztés és benne egyesítették a hajók, repülők és légpárnás járművek minden előnyét.

 

A FlyShip-el lehet majd ...

Az okos telefonok és okos órák után most egy teljesen új kezdeményezés jótékony hatását élvezhetik a sydneyi strandokat látogatók. Ez a szonártechnológia alapjára épülő speciális bója a parttól 500 méterre lebeg a víz felszínén és amint cápa közelségét érzi, értesítést küld egy mobil alkalmazáson keresztül a vízi mentőknek.

...

Igen különleges dologra készül egy brit szobrász Jason DeCaires Taylor, aki két éve azon fáradozik, hogy életnagyságú emberalakokat farag ki, amiket aztán a Kanári-szigetekhez tartozó Lanzarote közelében a tenger mélyén helyeznek el. Így a tervezettek szerint márciusban nyitja meg képzeletbeli kapuit Európa első víz alatti szoborparkja ami kétség kívül igazi búvár paradicsom lesz.

...

Jelen bejegyzésünkben nem egy képzeletbeli egzotikus nyaralást terveztünk, viszont témánk igen szorosan kapcsolódik az utazásaink során fellelhető gasztronómiai élményekhez. Blogunk soron következő bejegyzésében egy olyan íz utazást terveztünk kisebb amerikai körutazás beiktatásával, melynek során megismerhetjük a világ legízletesebb hotdog-jait, amiket olykor nem is úgy tesznek az asztalunkra, ahogya...

Amikor egy pár úgy dönt, hogy kikapcsolódásra vágyik, nem sok dologgal kell törődniük, viszont ugyan ez a gyermekes családok esetében már egészen másképp van.Ha valaki egy gondtalan vakációt szeretne egész családjával,...

Kevés olyan hely létezik a világon, ahol a nappaliból gyönyörködhetnénk az óceán legszebb színvilágú halaiban, de Bora Bora utazásunk során mindebben az élményben is részünk lehet.

Ismerkedjen meg ezzel a varázslatos szigettel, melyet a világ legszebb szigetei közé sorolnak.

...

A manapság egyre gyakoribb korán kelés, későn fekvés és rengeteg munka bizony jócskán kiveszi az energiánk nagy részét, amit egySeychelles-szigetekre tervezett utazás alkalmával garantáltan kiheverhetünk és ...

Aki egy mexikói utazást tervez magának, az bizonyára a helyi kultúrára, jellegzetes mexikói ételekre és látnivalóira kíváncsi, amiből nincs is hiány. A legtöbb helyen a megcsodálandó épületek, szobrok vagy természeti c...

A közismert repülőgépeket gyártó cég a Boeing most egy rendkívül látványos és egyedi ötletet valósított meg, amely nem csak forradalmasíthatja a jövő repülőgépeinek a gyártását, de még jelentős súlycsökkentő hatása miatt üzemanyagot tudnak megspórolni felhasználásával.

Ez a fémből készült szuper anyag egy olya...